Σπανούλης - Aefhhidxgilbpm / Οι λόγοι της απόφασής του να αποσυρθεί.

Σπανούλης - Aefhhidxgilbpm / Οι λόγοι της απόφασής του να αποσυρθεί.. Όταν το μπάτζετ της ομάδας περικόπηκε στο ένα τρίτο, οι ιδιοκτήτες απειλούσαν με αποχώρηση και το μέλλον έμοιαζε δυσοίωνο. Αν όμως ο σπανούλης προτιμούσε την ασφάλεια, τη σιγουριά και την ηρεμία που (θα) απολάμβανε στον παναθηναϊκό, η ιστορία του ελληνικού και κυρίως του ευρωπαϊκού μπάσκετ θα είχε γραφτεί. Σάββατο, 26 ιουνίου 2021, 22:32. Ο βασίλης σπανούλης μίλησε για την επιστροφή του στην εθνική ομάδα, για τον ρικ πιτίνο, αλλά και για το τάιμινγκ που ήταν ιδανικό για να φορέσει και πάλι τα γαλανόλευκα. Οι λόγοι της απόφασής του να αποσυρθεί.

Αναλυτικά ο βασίλης σπανούλης μίλησε για: Πιο πολλοί τίτλοι με παο σε 4 χρόνια, απ' ό,τι με ολυμπιακό σε… 11! Μεταξύ άλλων ο σπανούλης κατέκτησε τρεις φορές (2009,2012,2013) την ευρωλίγκα (δύο φορές με τον ολυμπιακό, μια με τον παναθηναϊκό), έχοντας αναδειχθεί μια. Με δημοσίευση στα social media αποχαιρέτησε τον βασίλη σπανούλη η καε παναθηναϊκός, μετά την ανακοίνωση για το τέλος της καριέρας του. O βασίλης σπανούλης αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του.

Basilhs Spanoylhs To Eyxaristw Ths Eok Me Video Afierwma
Basilhs Spanoylhs To Eyxaristw Ths Eok Me Video Afierwma from www.newsit.gr
Τι τον οδήγησε να ανακοινώσει την απόσυρσή του; Μεταξύ άλλων ο σπανούλης κατέκτησε τρεις φορές (2009,2012,2013) την ευρωλίγκα (δύο φορές με τον ολυμπιακό, μια με τον παναθηναϊκό), έχοντας αναδειχθεί μια. Ο σπανούλης θεωρείται πλέον θρύλος στον ολυμπιακό. Ο βασίλης σπανούλης έβαλε τέλος στην καριέρα του, στην οποία κατέκτησε περισσότερους τίτλους με τον παναθηναϊκό. Ο τελευταίος «μεγάλος» του ελληνικού μπάσκετ, ο βασίλης σπανούλης, αποφάσισε λοιπόν να διπλώσει τη βαριά φανέλα με το νο 7, να πετάξει από τη ντουλάπα τα αθλητικά ρούχα και να κάνει μια τελευταία βόλτα αναμνήσεων στη. Ο βασίλης σπανούλης μίλησε για την επιστροφή του στην εθνική ομάδα, για τον ρικ πιτίνο, αλλά και για το τάιμινγκ που ήταν ιδανικό για να φορέσει και πάλι τα γαλανόλευκα. Ο βασίλης σπανούλης αποφάσισε να βάλει τέλος στη μεγαλειώδη μπασκετική καριέρα του. Αν όμως ο σπανούλης προτιμούσε την ασφάλεια, τη σιγουριά και την ηρεμία που (θα) απολάμβανε στον παναθηναϊκό, η ιστορία του ελληνικού και κυρίως του ευρωπαϊκού μπάσκετ θα είχε γραφτεί.

Ο τελευταίος «μεγάλος» του ελληνικού μπάσκετ, ο βασίλης σπανούλης, αποφάσισε λοιπόν να διπλώσει τη βαριά φανέλα με το νο 7, να πετάξει από τη ντουλάπα τα αθλητικά ρούχα και να κάνει μια τελευταία βόλτα αναμνήσεων στη.

Αν λοιπόν η δική του παρουσία θα θεωρείτο βάρος, ο ίδιος ο βασίλης θα μπορούσε να τους απαλλάξει όλους από την. Ο βασίλης σπανούλης αποφάσισε να βάλει τέλος στη μεγαλειώδη μπασκετική καριέρα του. Ο βασίλης σπανούλης μίλησε για την επιστροφή του στην εθνική ομάδα, για τον ρικ πιτίνο, αλλά και για το τάιμινγκ που ήταν ιδανικό για να φορέσει και πάλι τα γαλανόλευκα. Αναλυτικά ο βασίλης σπανούλης μίλησε για: O σπουδαίος βασίλης σπανούλης αποχώρησε από την ενεργό δράση έπειτα από μια τρομερή καριέρα στα παρκέ της ελλάδας και της ευρώπης, προλαβαίνοντας να αφήσει αναλλοίωτο το στίγμα του ως ένας από τους κορυφαίους. Οι λόγοι της απόφασής του να αποσυρθεί. Το εντυπωσιακό infographic του ολυμπιακού για τον βασιλιά της euroleague οι ερυθρόλευκοι δημιούργησαν ένα εξαιρετικό infographic με τα κατορθώματα του αρχηγού τους, ο οποίος πλέον είναι στην κορυφή των σκόρερ της euroleague Σάββατο, 26 ιουνίου 2021, 22:32. Ένας πραγματικός θρύλος του μπάσκετ έβαλε σήμερα (26/6/2021) τέλος σε μία λαμπρή καριέρα 22 ετών, κατά τη διάρκεια της οποίας. O βασίλης σπανούλης αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του. Πιο πολλοί τίτλοι με παο σε 4 χρόνια, απ' ό,τι με ολυμπιακό σε… 11! Ο τελευταίος «μεγάλος» του ελληνικού μπάσκετ, ο βασίλης σπανούλης, αποφάσισε λοιπόν να διπλώσει τη βαριά φανέλα με το νο 7, να πετάξει από τη ντουλάπα τα αθλητικά ρούχα και να κάνει μια τελευταία βόλτα αναμνήσεων στη. Εριξε αυλαία σε μια σπουδαία καριέρα ο βασίλης σπανούλης, καθώς χθες ανακοίνωσε πως σταματά το μπάσκετ.

Οι λόγοι της απόφασής του να αποσυρθεί. Το συγκινητικό «αντίο» του γιώργου πρίντεζη «να είσαι πάντα ευλογημένος, όπως εμείς τόσα χρόνια δίπλα σου» Συνολικά, κατά τη διάρκεια των 9,5 χρόνων του στον πειραιά, ο αρχηγός του πανηγύρισε τίτλους δύο φορές στη euroleague, τρεις φορές στην α1 ανδρών. Με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, ο σπανούλης ανακοίνωσε την απόφασή του, την οποία χαρακτήρισε «δύσκολη», αλλά όχι «στενάχωρη». Αναλυτικά ο βασίλης σπανούλης μίλησε για:

Basilhs Spanoylhs Top 10 Vasilis Spanoulis Top 10 Hd Youtube
Basilhs Spanoylhs Top 10 Vasilis Spanoulis Top 10 Hd Youtube from i.ytimg.com
Ο βασίλης σπανούλης επιστρέφει στην εθνική και διορθώνει ένα λάθος που έκανε το 2015. Ο βασίλης σπανούλης (λάρισα, γεννήθηκε 7 αυγούστου 1982) είναι έλληνας διεθνής καλαθοσφαιριστής που αγωνίζεται από το καλοκαίρι του 2010, στη basket league σκρατσ και την ευρωλίγκα, για την ομάδα του ολυμπιακού πειραιώς. Σάββατο, 26 ιουνίου 2021, 22:32. Το συγκινητικό «αντίο» του γιώργου πρίντεζη «να είσαι πάντα ευλογημένος, όπως εμείς τόσα χρόνια δίπλα σου» «βασίλη σπανούλη συγχαρητήρια για τη σπουδαία καριέρα σου! Αμφίβολος ο βασίλης σπανούλης για το προολυμπιακό του καναδά. Μεταξύ άλλων ο σπανούλης κατέκτησε τρεις φορές (2009,2012,2013) την ευρωλίγκα (δύο φορές με τον ολυμπιακό, μια με τον παναθηναϊκό), έχοντας αναδειχθεί μια. Όλος ο βασίλης σπανούλης είναι η απόφαση που πήρε το καλοκαίρι του 2010 τα highlights είναι αμέτρητα, τα νικητήρια καλάθια ανατριχιαστικά, οι τίτλοι και οι προσωπικές διακρίσεις εξασφαλίζουν ένα πανίσχυρο legacy.

O βασίλης σπανούλης αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του.

Ο βασίλης σπανούλης επιστρέφει στην εθνική και διορθώνει ένα λάθος που έκανε το 2015. Ο σπανούλης θεωρείται πλέον θρύλος στον ολυμπιακό. Οι λόγοι της απόφασής του να αποσυρθεί. Με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, ο σπανούλης ανακοίνωσε την απόφασή του, την οποία χαρακτήρισε «δύσκολη», αλλά όχι «στενάχωρη». Ο βασίλης σπανούλης έκανε χθες το τελευταίο σουτ της καριέρας του, το. Στα 39 του χρόνια ο βασίλης σπανούλης αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να κρεμάσει τα παπούτσια του και να δώσει οριστικό τέλος σε μια θρυλική καριέρα. Οι λόγοι της απόφασής του να αποσυρθεί. Ο σπανούλης δεν θα 'θελε ποτέ να γίνει βάρος για κανέναν στον ολυμπιακό. Το εντυπωσιακό infographic του ολυμπιακού για τον βασιλιά της euroleague οι ερυθρόλευκοι δημιούργησαν ένα εξαιρετικό infographic με τα κατορθώματα του αρχηγού τους, ο οποίος πλέον είναι στην κορυφή των σκόρερ της euroleague Ο βασίλης σπανούλης έβαλε τέλος στην καριέρα του, στην οποία κατέκτησε περισσότερους τίτλους με τον παναθηναϊκό. Το συγκινητικό «αντίο» του γιώργου πρίντεζη «να είσαι πάντα ευλογημένος, όπως εμείς τόσα χρόνια δίπλα σου» Με δημοσίευση στα social media αποχαιρέτησε τον βασίλη σπανούλη η καε παναθηναϊκός, μετά την ανακοίνωση για το τέλος της καριέρας του. Συνολικά, κατά τη διάρκεια των 9,5 χρόνων του στον πειραιά, ο αρχηγός του πανηγύρισε τίτλους δύο φορές στη euroleague, τρεις φορές στην α1 ανδρών.

Αν όμως ο σπανούλης προτιμούσε την ασφάλεια, τη σιγουριά και την ηρεμία που (θα) απολάμβανε στον παναθηναϊκό, η ιστορία του ελληνικού και κυρίως του ευρωπαϊκού μπάσκετ θα είχε γραφτεί. Πιο πολλοί τίτλοι με παο σε 4 χρόνια, απ' ό,τι με ολυμπιακό σε… 11! Ο σπανούλης μεγαλούργησε, ακριβώς, όταν όλα έδειχναν να στραβώνουν! Ο τραυματισμός του βασίλη σπανούλη στη γάμπα θέτει εν αμφιβόλω τη συμμετοχή του στο προολυμπιακό τουρνουά του καναδά. O σπουδαίος βασίλης σπανούλης αποχώρησε από την ενεργό δράση έπειτα από μια τρομερή καριέρα στα παρκέ της ελλάδας και της ευρώπης, προλαβαίνοντας να αφήσει αναλλοίωτο το στίγμα του ως ένας από τους κορυφαίους.

E8nikh Mpasket O Dixastikos Basilakopoylos Ki O Spanoylhs Ta Nea
E8nikh Mpasket O Dixastikos Basilakopoylos Ki O Spanoylhs Ta Nea from www.tanea.gr
Συνολικά, κατά τη διάρκεια των 9,5 χρόνων του στον πειραιά, ο αρχηγός του πανηγύρισε τίτλους δύο φορές στη euroleague, τρεις φορές στην α1 ανδρών. Ο βασίλης σπανούλης αποφάσισε να βάλει τέλος στη μεγαλειώδη μπασκετική καριέρα του. «βασίλη σπανούλη συγχαρητήρια για τη σπουδαία καριέρα σου! Ο τελευταίος «μεγάλος» του ελληνικού μπάσκετ, ο βασίλης σπανούλης, αποφάσισε λοιπόν να διπλώσει τη βαριά φανέλα με το νο 7, να πετάξει από τη ντουλάπα τα αθλητικά ρούχα και να κάνει μια τελευταία βόλτα αναμνήσεων στη. Έβαλε (όπως συνήθως) και αποχώρησε από το μπάσκετ. Ο τραυματισμός του βασίλη σπανούλη στη γάμπα θέτει εν αμφιβόλω τη συμμετοχή του στο προολυμπιακό τουρνουά του καναδά. Ο σπανούλης θεωρείται πλέον θρύλος στον ολυμπιακό. Ο βασίλης σπανούλης επιστρέφει στην εθνική και διορθώνει ένα λάθος που έκανε το 2015.

Το σώμα του αντιδρούσε διαφορετικά

Ο βασίλης σπανούλης έκανε χθες το τελευταίο σουτ της καριέρας του, το. Ο σπουδαιότερος αρχηγός στην ιστορία του ολυμπιακού το σάββατο. Τι τον οδήγησε να ανακοινώσει την απόσυρσή του; Ο σπανούλης δεν θα 'θελε ποτέ να γίνει βάρος για κανέναν στον ολυμπιακό. Ο βασίλης σπανούλης (λάρισα, γεννήθηκε 7 αυγούστου 1982) είναι έλληνας διεθνής καλαθοσφαιριστής που αγωνίζεται από το καλοκαίρι του 2010, στη basket league σκρατσ και την ευρωλίγκα, για την ομάδα του ολυμπιακού πειραιώς. Αμφίβολος ο βασίλης σπανούλης για το προολυμπιακό του καναδά. Στα 39 του χρόνια ο βασίλης σπανούλης αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να κρεμάσει τα παπούτσια του και να δώσει οριστικό τέλος σε μια θρυλική καριέρα. Εριξε αυλαία σε μια σπουδαία καριέρα ο βασίλης σπανούλης, καθώς χθες ανακοίνωσε πως σταματά το μπάσκετ. Οι λόγοι της απόφασής του να αποσυρθεί. O βασίλης σπανούλης αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του. Ο τελευταίος «μεγάλος» του ελληνικού μπάσκετ, ο βασίλης σπανούλης, αποφάσισε λοιπόν να διπλώσει τη βαριά φανέλα με το νο 7, να πετάξει από τη ντουλάπα τα αθλητικά ρούχα και να κάνει μια τελευταία βόλτα αναμνήσεων στη. Ο σπανούλης θεωρείται πλέον θρύλος στον ολυμπιακό. Το σώμα του αντιδρούσε διαφορετικά

0 Response to "Σπανούλης - Aefhhidxgilbpm / Οι λόγοι της απόφασής του να αποσυρθεί."

Post a Comment